Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

XI'AN SPRING TECHNOLOGY CO,.LTD

Van goede kwaliteit Waterdichte Cirkelschakelaars voor verkoop
Van goede kwaliteit Waterdichte Cirkelschakelaars voor verkoop
Uw product kijkt mooi met goede kwaliteit, zou ik ben uw agent in Pakistan houden van

—— M. een Perwaiz

U steunt me zulke veel, en vindt verschillende schakelaar die wij voor ons project hebben gewenst, zal uw bedrijf „de lentetechnologie“ onze partner op lange termijn zijn.

—— M. Cristian

Ik houd van uw schakelaar, kan het goed voor onze medische apparatuur gebruiken, moet ik spoediger tot opdracht geven.

—— M. Carlos

Ik ben online Chatten Nu

XI'AN SPRING TECHNOLOGY CO,.LTD

1 2 3 4 5 6
XI'AN SPRING TECHNOLOGY CO,.LTD XI'AN SPRING TECHNOLOGY CO,.LTD XI'AN SPRING TECHNOLOGY CO,.LTD XI'AN SPRING TECHNOLOGY CO,.LTD XI'AN SPRING TECHNOLOGY CO,.LTD XI'AN SPRING TECHNOLOGY CO,.LTD
Kantoor workshop workshop workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : het voorjaar
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 100000-500000
Opgericht Jaar : 2018
Export pct : 30% - 40%

De technologieco. van de Xi'anlente, Ltd is een professionele balansschakelaarfabrikant het integreren schakelaaronderzoek en een ontwikkeling, productie en verkoop

 

Wij produceren krachtige schakelaars onafhankelijk, die LEMO-schakelaars, FISCHER-schakelaars, ODU-schakelaars kunnen vervangen. Natuurlijk, werd ons octrooi van de schakelaarverschijning vorig jaar goedgekeurd door het Chinese Octrooibureau. Wij concentreerden ons op binnenlandse handel tien jaar, omdat de productkwaliteit betrouwbaar is, de prestaties zijn superieur, hebben wij samenwerking op lange termijn met vele klanten, en wij leverden schakelaar aan Chinese militair en gebruikt voor Shenzhou 10 ruimtevaartuig. Onze klant omvat SZ DJI Technologieco., Ltd (Onbemand Luchtvoertuig), het Bedrijf van de Luchtvaartindustrie van China (AVIC), van de het noordenindustrieën van China mede de groeps hanglian technologie. Ltd. Van dit jaar, beginnen wij om overzee markt te onderzoeken, en zullen alle klanten van de producten van uitstekende kwaliteit van redelijke prijs voorzien, kostenloos bieden wij ook éénjarige waarborg aan.

 

Ons moederbedrijf: Heeft Elektronisch de Technologieco. van Dongguanyunyi, Ltd meer dan 10 jaarervaring in de productie van balansschakelaar, en onze kernbekwaamheid is precisie productie en de éénfasige oplossing van de kabelverbinding.

Contactgegevens
XI'AN SPRING TECHNOLOGY CO,.LTD

Contactpersoon: Mrs. Ella Wang

Tel.: 86-182-9268-4865

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)